Kılıçdaroğlu'ndan 'Enes Kara' mesajı: Etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım

Kılıçdaroğlu'ndan 'Enes Kara' mesajı: Etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım

Kılıçdaroğlu, “Gençlerimizle ilgili canımızı yakan olgular söz konusu olunca, paylaşacağımız içeriklerde hepimiz sorumlu davranmak zorundayız. Etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da kaldığı cemaat yurdundaki baskılar nedeniyle intihar eden tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara'nın vefatına ilişkin bir açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

“Gençlerimizle ilgili canımızı yakan olgular söz konusu olunca, paylaşacağımız içeriklerde hepimiz sorumlu davranmak zorundayız. Bana kızanları anlıyorum ama etik sebeplerden dolayı paylaşım yapmayacağım. Zamanı gelince gereken yapılacaktır. Tepkileri anlıyor ve saygı duyuyorum.

Bu tarz haberleri paylaşmakla ilgili bilimsel makaleler söz konusudur. Oluşan öfkeyi politik puana döndürme adına, bilimin uyarılarına kulak asmamayı doğru bulmuyorum.”

İlgili Haberler
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.