Kılıçdaroğlu: Zırvalıklar ve saçmalıklarla karşı karşıyayız

Kılıçdaroğlu: Zırvalıklar ve saçmalıklarla karşı karşıyayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, bugün akşam saatlerinde, Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB’daki makamında bir araya geldi. Ziyarette Kılıçdaroğlu’na, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Bülent Kuşoğlu, Ahmet Akın ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak eşlik etti. 

Kılıçdaroğlu görüşme sonrası yaptığı açıklamada iç piyasaya dikkat çekti. Kılıçdaroğlu,  "İç piyasada da ciddi bir sorunumuz var. Zırvalıklar ve saçmalıklarla karşı karşıyayız. Ekonominin kitabı yazılmış. Şahane kitaplar yazılmış. Böyle bir anlayışı hiç görmedim, hiç de tanık olmadım. Biz iç piyasayı büyütmek istiyorsak, ihracat yapmak istiyorsak Türkiye'nin uluslararası piyasalarda itibar kazanmasını istiyorsak saygınlık kazanmasını istiyorsak her alanda üretim ve güçlü bir sosyal devleti inşa etmek zorundayız. Alın teri döken esnaf kendini yalnız hissetmesin. Onları korumak, önlerindeki engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Biz bu ülkenin emekle, alın teriyle büyüyeceğini biliyoruz. Eğer bunu yapabilirsek Türkiye’yi hızla büyütebiliriz" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.