Kılıçdaroğlu, zam oranını yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkaran Erdoğan'a seslendi: Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?

Kılıçdaroğlu, zam oranını yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkaran Erdoğan'a seslendi: Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek, ""Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?" diye seslendi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş oranlarındaki zammın yüzde 30'a çıkarılmasıyla ilgili Erdoğan'a "Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?" diye soran Kılıçdaroğlu, paylaşımında şöyle dedi:

"Önce %25 zam de, sonra kork %30 de... Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun? Asgari ücrete yaptığın zammın aynısını buraya da yapacaksın. Neyi anlamıyorsun sen Erdoğan?"

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş oranlarındaki zammın bugün yüzde 30'a çıkarıldığını açıklamış; "Memur buluşmasına giderken bakanlarımıza yüzde 25 oranını daha da yukarı çıkaracak formüller bulma talimatını vermiştik. Dün ve bugün yürütülen çalışmalar sonucunda, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a kadar çıkartabileceğimiz imkanlar sağladık" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.