Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde: '32 cenaze çıktı bu enkazdan'

Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde: '32 cenaze çıktı bu enkazdan'

Maraş depreminden etkilenen illeri ziyarete giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'da çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu buradan Hatay'a geçecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş'ta önceki gün gerçekleşen 7,7 ve 7,6'lık depremlerden etkilenen illere ziyarete gitti.

İlk olarak Adana'ya gelen Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşlik etti.

'32 CENAZEMİZ ÇIKTI, ENKAZDAN KIZ ÇOCUĞU SESİ GELİYOR'

Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği enkaz bölgesindeki bir çalışan, Kılıçdaroğlu'na enkazla ilgili, "Genel anlamda 32 cenazemiz çıktı buradan. Yaşayan iki kişi çıkardık şu ana kadar. Çalışmalar devam ediyor, sesler geliyor. Küçük bir kız çocuğu geliyor. İçeride yaklaşık 30 kişi daha olduğunu tahmin ediyoruz" bilgilerini verdi. 

Kılıçdaroğlu, burada yapılan arama-kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarının buradan Hatay'a geçecekleri öğrenildi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.