Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi seven, vatanına bağlı tüm kesimleri yol arkadaşım kabul ettim

Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi seven, vatanına bağlı tüm kesimleri yol arkadaşım kabul ettim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarımın sorunlarına sahip çıkmak zorundayım. Bu iktidar, bu sorunu çözemez. Birikimi yok" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. kılıçdaorğlu'na dün TBMM'de yaptığı 'Bana katılın ya da yolumdan çekilin' açıklaması soruldu. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Demokrasi yok, herkes perişan, sarayın sesi çıkmıyor. Bu ülkeyi seven, vatanına bağlı tüm kesimleri yol arkadaşım kabul ettim. Vatanını satanlarla kavga etmemiz lazım dedim. Ben bunu söylemek zorundayım. Milyonlarca çocuk okula nasıl gidiyor? Bunu düşünen var mı? Elektrikler kesildi tek cümle, ama onun arkasında milyonlar var. Bütün vatandaşlarımın sorunlarına sahip çıkmak zorundayım. Bu iktidar, bu sorunu çözemez. Birikimi yok. Bu yüzden bunu bütün arkadaşlarıma söyledim. 'Eğer bunu istiyorsanız buyurun gelin yürüyeceğiz, mevcut düzenden memnunuz diyorsanız ayrılın' dedim."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.