Kılıçdaroğlu: Ben Bahçeli değilim, ben gerçek milliyetçiyim

Kılıçdaroğlu: Ben Bahçeli değilim, ben gerçek milliyetçiyim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu topraklarda yabancı asker postalı istemiyoruz kardeşim. Ben Bahçeli değilim, ben gerçek milliyetçiyim. Kendi ülkemde asker postalı istemiyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şu şekilde: 

Van'da çok güzel bir ilgi vardı. Van'ı güçlü bir turizm merkezi haline getireceğiz. Van'da huzur içinde yaşamak istiyorsanız bize katılın dedim.

Selahattin Bey'in çok sevildiğini gördüm. Haksız uygulamadan şikayet ediliyor. Bir kişi adaletsizlikle karşı karşıya ona sahip çıkmak insani görevdir. Mahkeme kararlarını uygulamıyorlar, hakimlere baskı yapıyorlar. Kavala'nın da, Demirtaş'ın da hakkını savunmak istiyorsanız bize katılacaksınız.

İstanbul İl Başkanımız adaletsiz kararlarla bugün mahkum edildi. Şu an Silivri'de. Evden ayrılmadan beni aradı, morali gayet iyi. Onurlu ve dik durduğu için cezalandırılıyor. Biz onların hiçbir siyasi hükmünü tanımıyoruz.

İBB Başkanı için de yarın duruşma var. Hala İstanbul'u kaybettiklerine inanamıyorlar. Ekrem Başkan'ı nasıl alırız arayışındalar. 

Ekrem Başkan ne yaptı? İstanbul'un yeşil alanı 7 milyon metrekareyi aşan alan yaptı.

'Ekrem Başkan'ı nasıl alırız?' arayışı demokrasiye ihanettir. İBB Başkanı'nı kim seçti? saray mı, uyuşturucu baronları mı seçti? Halk seçti, halkın iradesine saygı göstereceksiniz. Hapislerden korksaydık sizin gibi olurduk.

Bu topraklarda yabancı asker postalı istemiyoruz kardeşim. Ben Bahçeli değilim, ben gerçek milliyetçiyim. Kendi ülkemde asker postalı istemiyorum.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.