Kılıçdaroğlu: Aşı için sıramı bekleyeceğim

Kılıçdaroğlu: Aşı için sıramı bekleyeceğim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı daveti kabul ettiğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Zamana henüz karar vermedik ama bugün yarın olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Bakanı Fahrettin Koca'nın davetini kabul ettiğini açıklayarak, korona virüsü aşısı olacağını duyurdu.

Best FM'de "Sorel Dağıstanlı ile Konuşan Türkiye" programına konuşan Kılıçdaroğlu, “Sağlık bakanı aradı, ‘Tabii’ dedim, ‘gerekirse ben de refakat ederim size’ dedi, hekimler aşı olmamızı istiyorlar, ben de aşı olacağım, zamana henüz karar vermedik ama bugün yarın olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu daha sonra CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın ''Sen Varsan Biz Varız' adlı kampanyasının saha çalışmalarına yaptığı online bağlantıda ise "Aşı için davet geldi, Sayın Sağlık Bakanı aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca, “Meclis'te temsil edilen siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı, Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim” demişti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.