Kemal Zeydan Cem Yılmaz'ın filmi için yarışıyor

Kemal Zeydan Cem Yılmaz'ın filmi için yarışıyor

Yönetmenliğini ve senaristliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği, başrolünde de oynadığı 'Pek Yakında' filminde oyuncu olmak için başlatılan yarışmaya Hakkarili oyuncu Kemal Zeydan'da katıldı.

Cem Yılmaz, Tülin Özen, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Ayşen Gruda, Ülkü Duru, Emin Gürsoy, Metin Coşkun, Tuğrul Tülek ve çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu'nun rol aldığı 'Pek Yakında' filminde oyuncu olmak için başlatılan yarışmaya katılan Hakkarili oyuncu Kemal Zeydan, oylamada ilk 10'a girerse filmde rol alma şansını elde edecek. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katılan Hakkarli oyuncu Kemal Zeydan, Cem Yılmaz'ın yeni filmi için başlatılan yarışmaya, Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. - Ateş Başı sahnesini kendi imkanları  ve yaratıcılığıyla yeniden çekip katıldı. 

Yarışmada İlk 10’a kalan 10 video arasından Cem Yılmaz’ın seçeceği 2 video sahibi 'Pek Yakında' filmine rol alma şansı yakalayacak. Diğer 8 katılımcı ise Ekim 2014’te vizyona girecek Pek Yakında film setini ziyaret etme şansı elde edecek.

Halk oylaması ile yapılan yarışmada Kemal Zeydan'a oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıp açılan pencerede videonun altındaki oy ver butonunu tıklamanız yeterli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum