Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sedef Kabaş ve Sezen Aksu tepkisi: Zavallı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sedef Kabaş ve Sezen Aksu tepkisi: Zavallı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sezen Aksu'ya yönelik sözlerini eleştirdi, Sedef Kabaş'ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Buralara kadar düştü zavallı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sezen Aksu'yu hedef gösterdiği sözlerine tepki gösterdi. Tele 1'de Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan Sedef Kabaş'a destek çıkan Kılıçdaroğlu, Erdoğan için, "Gündem yaratma derdinde" ifadelerini kullandı. 

'MİLLETİMİZ HUZURA YÜRÜMEYİ BİLECEK'

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı. Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir." 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.