Keçiören'de HDP binasına saldırı

Keçiören'de HDP binasına saldırı

HDP Keçiören İlçe Örgütü binasına düzenlenen saldırıda, saldırganın Aysel Tuğluk’un fotoğrafları ve parti bayraklarını aldığı belirtildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Halkların Demokratik Partisi (HDP) ilçe binasına dün gece saat 02.00'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırı sırasında ilçe örgütü binasının camları kırıldı. Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre saldırgan ilçe binasına girerek, Aysel Tuğluk'un fotoğrafının olduğu pankartı ve HDP bayraklarını aldı.

Kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından HDP'li yetkililer suç duyurusunda bulundu.

HDP'li yetkililer ayrıca, Keçiören'deki parti binalarına daha önce de birçok kez saldırı düzenlendiğini ve yapılan suç duyurularından sonuç alamadıklarını aktardı.

2020'deki saldırı

HDP Keçiören İlçe Örgütü binasına önceki yıllarda da saldırı düzenlendi.

2020 yılında da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğrayan ilçe binasının camları kırıldı ve binaya İdlib'de yaşamını yitiren askerlerin isimlerinin bulunduğu "Selamları var" notu ile Türkiye bayrağı asıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.