KDP saldırıları yarın Yüksekova'da protesto edilecek

KDP saldırıları yarın Yüksekova'da protesto edilecek

Yüksekova'da, KDP’nin Federe Kurdistan Bölgesi’ndeki saldırılarını protesto etmek amacıyla yarın gerçekleştirilecek açıklamaya katılım çağrısında bulunuldu.

KDP’nin Federe Kurdistan Bölgesi’ndeki saldırıları Yüksekova ilçesinde yarın protesto edilecek.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) öncülüğünde, Zagros İş Merkezi önünde saat 14.00’da yapılacak açıklama öncesi ilçe merkezinde katılım çağrısı yapan bildiriler dağıtıldı. DBP, HDP ve Yeşil Sol Parti Gever ilçe yöneticileri ile Yeşil Sol Parti milletvekilleri Gülderen Varlı ve Necla Demir, esnafı ziyaret ederek, bildiri dağıttı. Ziyaret esnasında konuşan Yeşil Sol Parti Van Milletvekili Gülderen Varlı, "Yarın Gever'de Kürt halkı arasına girmek isteyenlere ve kirli oyunlara gereken cevap verilecektir. Gelin hep beraber bu kirli savaşa ve düzene bir son diyelim. Hep birlikte daha evlerimize ateş düşmeden bu kardeş kavgasının önüne geçip son verelim. Savaşa karşı olan herkesin yarın saat 14.00'da Zagros iş merkezi önünde düzenleyeceğimiz açıklamaya katılımını bekliyoruz" dedi. 

Açıklamanın ardından bildiri dağıtımı, kıraathane ve kafelerde devam etti. Yeşil Sol Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın ise, kanaat önderleriyle bir  araya gelerek, yarın ki açıklamaya davet etti. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum