KCK davası, 'FETÖ kumpas davaları' arasından çıkarıldı

KCK davası, 'FETÖ kumpas davaları' arasından çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz darbe girişimine dair hazırladığı “Kumpas Davaları" arasından “KCK” ifadesini çıkardı.

Cumhurbaşkanlığı’nca 2016 yılında “10 Soruda 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Fettullahçı Terör Örgütü” başlıklı bir broşür basıldı.

Cumhurbaşkanlığı’nın internet sitesinde yer alan Türkçe-İngilizce 44 sayfalık broşürde “Kumpas Davaları” başlığı altında “Ergenekon, Balyoz, KCK, Selam-Tevhid, Tahşiye, Askeri Casusluk davalarında sahte delil ve kurgu mahkemeler ile rakiplerini tasfiye ettiği ortaya çıktı” denildi.

KCK davasının da Ergenekon ve Balyoz davaları gibi “kumpas davaları” arasında sayılıyor olması bazı yayın organlarında haber olduktan bir süre sonra Cumhurbaşkanlığı’nca broşürden çıkarıldı.

Halen Cumhurbaşkanlığı internet sitesinde yer alan broşürde “Kumpas Davaları” başlığı altında “Ergenekon, Balyoz, Selam-Tevhid, Tahşiye, Askeri Casusluk davalarında sahte delil ve kurgu mahkemeler ile rakiplerini tasfiye ettiği ortaya çıktı” denildi. (DUVAR)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın hazırladığı broşürde, KCK davası da “kumpas davaları” arasında yer alıyordu.

KCK davası, broşürdeki “kumpas davaları” bölümünden çıkarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.