Kazım Öz serbest bırakıldı

Kazım Öz serbest bırakıldı

Gözaltına alınan yönetmen Kazım Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öz, "İki gün boyunca mesnetsiz iddialara cevap vermeye çalıştım" dedi.

Dersim’in Pertek ilçesinde, 2 gün önce gözaltına alınan yönetmen Kazım Öz, getirildiği Diyarbakır’da ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Serbest bırakıldığını sosyal medya hesaplarından duyuran Kazım Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını aktardı. Öz, gözaltında süre boyunca “mesnetsiz iddialara cevap vermeye çalıştığını” söyledi.

Kazım Öz yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba sevgili arkadaşlar, iki günlük tutsaklıktan sonra dışarıdayım. Özgürüm demek isterdim ama dışarısı ne kadar özgür hepimiz biliyoruz. Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldım. İki gün boyunca mesnetsiz iddialara cevap vermeye çalıştım. Demokratik ve özgür bir yaşam için mücadele etmeye devam etmek dışında bir seçeneğimiz yok. Bu iki gün boyunca arayan, soran, kalbi benimle olan dostlara en içten sevgilerimi yolluyorum. Telefonum bir süre daha tutuklu kalacağı için bana ancak sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. Durmak yok, yollara devam…” (DUVAR)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.