Yüksekova Kaymakamı Cimşit'ten Öğretmenler Günü mesajı

Yüksekova Kaymakamı Cimşit'ten Öğretmenler Günü mesajı

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Cimşit, mesajında şunları kaydetti;

"Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten; öğrencisinin sahip olduğu cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir. Öğretmen, bilginin taşıyıcısı, memleketimizin ve milletimizin yüz akı, güçlü Türkiye’yi inşa edecek çocuklarımızı işleyen sanatkârdır.

Eğitim bugün artık sadece kalkınmamızın ve gelişmemizin temel unsuru değil, aynı zamanda bir milletin dünya üzerindeki yerini de tayin eden stratejik bir değerdir. Bugün okul sıralarında oturan yavrularımız, geleceğin modern Türkiye’sini inşa edecek ve yöneteceklerdir.  Aydın, ileri görüşlü, kendisiyle ve dünya ile barışık, çevresine duyarlı, değişime-gelişime açık, dünyayı kucaklamaya istekli nesiller eğitimcilerin eseridir. Bilimde, sanatta, kültürde her alanda çocuklarımızı yetiştirecek olan öğretmenlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, fedakar bir şekilde görev yaparak emekli olmuş ve ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyor, sağlık, afiyet ve mutluluklar diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum