Kaymakam Çimşit’ten belediye personellerine zam sözü

Kaymakam Çimşit’ten belediye personellerine zam sözü

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit'in belediye personellerine %25 zam yapılması sözü verdiği belirtildi.

Yüksekova Belediyesi Personelleri geçtiğimiz günlerde Yüksek Hakem Kurulu kararına rağmen maaşlarında iyileştirme yapılmadığı gerekçesi ile basın açıklaması yapmıştı.

Hizmet İş Sendikası Yüksekova Temsilciliği yaptığı yeni açıklamada, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit’in personellere %25’lik iyileştirme zammı yapılması sözü verdiğini belirtti.

Hizmet İş Sendikası Yüksekova Temsilciliği’nin açıklaması şöyle:

“Hizmet İş Sendikası Yüksekova Temsilciliği olarak, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit’i makamında ziyaret ettik.

Görüşmede hazır bulunan AK Parti Hakkari İl Başkanı Sayın Zeydin Kaya, AK Parti Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan, AK Parti İlçe Başkan Adayı Başkan Vekili Sayın Burhan Yaşar, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, AK parti Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan Adayı Çayan Çiçek ile birlikte işçi ve emekçilerimiz için Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN’ın yoğun çaba ve girişimleri ile Valimiz Sayın Ali Çelik’in konuya olan hassasiyet ve desteği sonucunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Ömer Çimşit’ten %25’lik iyileştirme zammı yapılmasının sözü aldık.

Yürütülen yoğun süreçlerin sonucunda Yüksekova Belediyesi Personel Şirketi işçileri adına her zaman işçi ve emekçilerin yanında olan Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN ve kısa zamanda tüm Hakkarili emekçilerin gönlünde önemli yer kazanan Valimiz Ali Çelik’e, görüşmede yanımızda bulunarak bizlere desteklerini sunan; AK Parti Hakkari İl Başkanı Sayın Zeydin Kaya’ya AK Parti Yüksekova Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Arslan’a AK Parti İlçe Başkan Adayı Başkan Vekili Sayın Burhan Yaşar’a Esendere Belde Belediye Başkanı Sayın Dırbaz Büyüksu’ya, AK Parti Büyük Çiftlik Belde Belediye Başkan Adayı Sayın Çayan Çiçek’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapılacak düzenlemenin tüm emekçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum