Kaymakam Atış, Dicle Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yapımı tamamlanan 60 yataklı yeni Dicle Devlet hastanesi, hizmet vermeye başladı.

Kaymakam Atış, Dicle Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Dicle Kaymakamı Mustafa Atış, yakın zamanda hizmet vermeye başlayan yeni 60 yataklı Dicle Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastanede incelemelerde bulunan Kaymakam Mustafa Atış, Hastane Müdürü Zeki Beyazıt'tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Atış, tedavi gören hastaları da ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Mustafa Atış, yapımı tamamlanan ve hizmete giren 60 yataklı Dicle Devlet Hastanesi'nde daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetinin verildiğini söyledi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.