Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a: Neyi doğru söylememişim, kendisi söylesin o zaman

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a: Neyi doğru söylememişim, kendisi söylesin o zaman

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sadece yüzde 50+1 konusu doğru, diğer söyledikleri gerçeği yansıtmıyor" iddiasına yanıt: "Neyi doğru söylememişim, kendisi açıklasın."

 Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeyi ve gündemdeki diğer meseleleri değerlendirdi. Sözcü'den Ruhat Mengi'ye konuşan Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’na davet edildiği fakat kabul etmediğini söyledi.

Erdoğan'ın görüşmeden sonra Karamollaoğlu'nun açıklamaları için “Sadece yüzde 50+1 konusu doğru, diğer söyledikleri gerçeği yansıtmıyor” dediği iddiasını yanıtlayan Saadet lideri şöyle konuştu: "Hiçbir şey yok ki. O lafı da kendisi doğrudan doğruya açıklamadı, bir toplantıda söylenmiş diye aktarıldı. Dolaylı olarak deniyor ki 'Bunun dışında hiçbir şeyi doğru söylemedi', peki neyi doğru söylememişim, bunu kendisinin söylemesi lazım o zaman. Dostça bir toplantı oldu, gayet rahat şekilde konuştuk."  

'BİZ BERABER OLMALIYIZ, DEDİ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne ittifak teklif ettiği konusunu yeniden tekrar eden Karamollaoğlu, "Bizim itirazımız sistemin denetlemez olmasından. Denetlenmeyen bir sistemin içinde bulunmayı biz arzu etmeyiz” dediğini belirtti. Karamollaoğlu, Başkanlık Sistemi referandumundan önce de konuştuklarını ve o zaman da aynı cevabı verdiği ifade etti. Karamollaoğlu, İstanbul seçiminde oluşan 800 binlik oy farkının iktidarın gözünü korkuttuğunu söyledi ve "Gözlerini kapayıp başkalarına saldırmayı bir görev addediyorlar. Oysa bu onlara hiçbir fayda sağlamıyor, iftiralarla yalanlarla güven kazanamazsınız" diye konuştu.

'ŞU AN ERKEN SEÇİM OLMAZ AMA ZAMANINDA DA OLMAZ'

Muhalefetin erken seçim çağrılarını değerlendiren Karamollaoğlu, Erdoğan'ın seçime gitmeyeceğini düşündüğünü aktardı. "Tayyip Bey kolay kolay kazanamayacağını düşündüğü bir erken seçime gitmez. Bundan dolayı erken bir seçim olacağı ihtimalini şu anda düşünmüyorum ama zamanında da yapılmaz" diyen Karamollaoğlu, ekonomik şikayetleri de anlattığını belirtti. "Vatandaşın sıkıntılarını anlattım 'Hayır, herkes memnun' dedi" diye konuşan Karamollaoğlu, Erdoğan'ın Türkiye'de yaşanan krizin farkında olmadığını vurguladı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.