Karamollaoğlu ilk kez eşi ile

Karamollaoğlu ilk kez eşi ile

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ilk kez eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu ile görüntülendi. Karamollaoğlu çifti, Saadet Partisi Kadın Kolları'nın etkinliğine katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, dün partisinin kadın kolları tarafından organize edilen “Kadına Değer, Türkiye’ye Huzur” programında konuştu.

Odatv’nin haberine göre, etkinliğe, bugüne kadar Karamollaoğlu’nun yanında gözükmeyen eşi Ayşe Yasemin Karamollaoğlu da katıldı. Karamollaoğlu çifti programda yan yana oturdu.

Hükümete yakın medya, Karamollaoğlu’nu, eşinin İngiliz olması üzerinden eleştirmeye çalışmıştı. Eşinin İngiliz olduğunu saklamadığını belirten Karamollaoğlu, “Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir. Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.