Karamollaoğlu: AK Parti gidince Türkiye de gidecekmiş, olur mu öyle şey

Karamollaoğlu: AK Parti gidince Türkiye de gidecekmiş, olur mu öyle şey

Karamollaoğlu: ‘AK Parti gidecek Türkiye de gidecekmiş’, kim diyor bunu? Öyle şey mi olur!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın TBMM’de yaptığı konuşmanın çarpıtılarak Cihangir İslam’ın “hedef tahtasına koyulduğunu” söyledi.

Dün cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Karamollaoğlu, “İş hakikaten çarpıtılıyor. Yazık ediliyor. Hem kendilerine yazık ediyorlar, hem de Türkiye’ye yazık ediyorlar. Türkiye bu badirelerin üzerinden mutlaka gelecektir. Bunu AK Parti’nin kaderi gibi gösterip, ‘AK Parti gidecek Türkiye de gidecekmiş’, kim diyor bunu? Öyle şey mi olur!” değerlendirmesinde bulundu.

‘EKONOMİK PROBLEMLERİ ÇÖZEMİYORLAR’

Hükümetin köşeye sıkıştığını belirten Karamollaoğlu, “Ekonomi problemlerini çözemiyorlar. Diğer problemleri de çözemedikleri için çıkış yolu arıyorlar. Çıkış yolu ararken de, kendisini tenkit edenleri sanki Türkiye’yi, milleti ve devletin kendisini tenkit ediyormuş gibi bir havaya sokmaya çalışıyorlar. Zaten onu da baştan açıkladı; ‘AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderi oldu’ dedi. AK Parti ile Türkiye eşit oldu. Kim demiş bunu ya! Siz bir partiyi getireceksiniz Türkiye’nin kaderi ile aynı gibi göstermeye kalkışacaksınız. Evet, AK Parti can çekişiyor. Gidecekler, ne zaman gider bilmem. Ama tutup bunu devletle, milletle özdeşleştirmek akla ziyan” değerlendirmesinde bulundu. (Kaynak: Milli Gazete)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.