Karaman ailesinden teşekkür mesajı

Karaman ailesinden teşekkür mesajı

Yüksekova'da yaşayan Karaman ailesi, aile büyükleri Şemsettin Karaman'ın vefatı sonrası acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Yeni Mahalle'de ikamet eden Karaman ailesinin büyüğü Şemsettin Karman geçtiğimiz günlerde Van'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, Karaman'ın cenazesi Yüksekova'da toprağa verilmişti. Karaman ailesi adına, merhum Şemsettin Karaman'ın oğlu Nazmi Karaman tarafından bir teşekkür mesajı paylaşıldı. 

Paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bu acı günlerimizde bizleri yalnız bırakmayan, kederimizi paylaşan; toplumumuzun saygı değer kanaat önderlerine, yurt içi ve yurt dışından gelen tüm dost ve akrabalarımıza, Meslek odaları başkanları ve üyelerine, Siyasi parti temsilcilerine, Hakkari, Yüksekova ve Şemdinli'de görev yapan kamu kurumlarının amirleri ve çalışanlarına, ilçede faaliyet gösteren dernek yöneticileri ve üyelerine, merkez mahalle, başta BKM ve MKM olmak üzere bizi arayan sanat camiasının değerli üyelerine, köy muhtarlarımıza ve her türlü desteklerini bizden esirgemeyen Yüksekova halkına şükranlarımızı sunuyoruz."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.