'Karaborsa' festival ile veda ediyor

'Karaborsa' festival ile veda ediyor

Hayat Televizyonu'nda yayınlanan "Karaborsa" programı sezona festivalle veda ediyor.

İSTANBUL  - "Korkuya inat neşeli hayat" sloganı ile gerçekleştirilecek festivale, pek çok müzik grubunun yanı sıra şehir tiyatroları oyuncuları da katılacak.

Hayat Televizyonu'nda yayınlanan "Karaborsa" programı sezona "Korkuya inat neşeli hayat" sloganı ile gerçekleştirilecek festivalle veda ediyor. Şişli Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen "Festival Karaborsa"ya pek çok müzik grubunun yanı sıra şehir tiyatroları sanatçıları da katılacak. Harbiye'deki Nişantaşı Sanat Parkı'nda 23 Haziran Cumartesi günü saat 14.00 ile 21.00 arası gerçekleşecek "Festival Karaborsa"da, Luxus Orientblues, Grup Abdal, Feryal Öney (Kardeş Türküler), ENTU, Teneke Trampet ve Eski Bando gibi müzik grupları sahne alacak. Türkiye'nin ilk ve tek palyaço topluluğu "Palyaço Modern" de "Seni yenicem İstanbul" adlı gösterisi ile festivale katılacak. Festival Karaborsa'ya, pek çok sanatçı ve şair de özel performanslar ve şiirlerle katılacak. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.