Kanal D'nin Demirtaş'a 2,5 saatlik ayıbı Twitter'ı salladı

Kanal D'nin Demirtaş'a 2,5 saatlik ayıbı Twitter'ı salladı

Cüneyt Özdemir'in 5N1K programına konuk olan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarının saat 23:15'de ekrana geleceği açıklanmıştı. Oysa program saat 01:45'te Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşabildi.

Cüneyt Özdemir'in 5N1K programına konuk olan HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarının saat 23:15'de ekrana geleceği açıklanmıştı. Oysa program saat 01:45'te Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşabildi. Yani tam 2,5 saat gecikmeyle.. Bu durum sosyal medyada tepkiye yol açtı..

Twitter'da #KanalDBoykot hashtagi TT oldu.

İŞTE BAZI TWEETLER

janevin ‏@SiyaJin7

Sanırım rüyada görücem Demirtaşı #KanalDBoYKot

Valla boykot ediyoom ekranin yarisini örtuyle kapattim selo baskanin oldugu kismi izliyom #KanalDBoykot

Husen ‏@Simyaci_46

#KanalDBoykot @cuneytozdemir "5N1K sunucusu Cuneyt Özdemir son bir kaç saatir kayıp Aranıyor.Ulaşanlar lütfen Twiit atsın..

naim dara ‏@NaimDara

@kanald @cuneytozdemir uzun adam 1'de kabul etmedi dimi 1 45 yaptınız #KanalDBoykot

Soner Karakus ‏@SonerKarakus

Başkanım sen 2de değil sabah 6da bile çıksan biz izleriz sıkıntı yok kanald olduğu için değil sen olduğun için #kanaldboykot

@cuneytozdemir Başkanımızın zamanı çok değerlidir. Adet yerini bulsun diye Demirtaş'ı çıkarmakla Kürdü kandıramazsınız... #KanalDBoykot

(medyafaresi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.