Hakkarigücü, Galatasaray ve Trabzonspor ile aynı grupta yer aldı

Hakkarigücü, Galatasaray ve Trabzonspor ile aynı grupta yer aldı

Kadın Futbol Ligi'nde 2021-2022 sezonu için kura çekildi. Hakkarigücü Kadın Takımı, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı B grubunda mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2021-2022 sezonu için ilk kez Kadın Futbol Süper Ligi düzenleyecek. Hakkarigücü'nün yanı sıra 24 takım yer aldığı Kadın Futbol Ligi için kura çekimi yapıldı. Süper Lig'de normal sezon müsabakaları 12'şer takımdan oluşan 2 grup halinde çift devreli lig usulüne göre 22 hafta olarak oynanacak. Normal sezon maçları sonrasında play-off ve play-out karşılaşmaları ile sezon tamamlanacak. Süper Lig'de ilk hafta maçları 18-19 Aralık'ta yapılacak. Devre arası 13-24 Şubat 2022 olacak, ligde normal sezon 4 Mayıs 2022'de sona erecek.

Ligde play-off ve play-out'lar 12-13 Mayıs 2022'da başlayacak ve final 11 Haziran 2022'de oynanacak.

Yapılan kura çekiminde Hakkarigücü kadın takımı, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı B Grubu'nda yer aldı. 

A GRUBU

Fenerbahçe, Beşiktaş Vodafon Kadın Futbol Takımı, 1207 Antalya Kadın Futbol Kulübü, Altayspor, Ankara BŞB Fomget Gençlik SK., Ataşehir Belediyespor, Fatih Vatanspor, Hatayspor, KDZ Ereğli Belediyespor,Kireçburnuspor Kulübü ve Kocaeli Kadın Futbol Takımı.

B GRUBU

Algspor, Adana İdman Yurdu, Çaykur Rizespor, Dudulluspor, Fatih Karagümrük, Galatasaray, Hakkarigücü, İlkadım Belediyesi, Kayseri, Konak Beleyesi, Sivasspor, Trabzonspor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.