John Wick 3'ün kadrosu belli oldu!

John Wick 3'ün kadrosu belli oldu!

Keanu Reeves'in başroünde olduğu John Wick serisinin üçüncü filminin kadrosu belli oldu.

Kadrodaki ilk isimlerden biri Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry. Bery filmde 'Sofia' karakterini canlandıracak.

The Royal Tenenbaums ve Addams Ailesi gibi filmlerde oynayan komedyen Anjelica Houston, John Wick 3'te 'Direktör' karakterini canlandıracak.

Orange is the New Black ve Trump tarafından görevden alınan, Reza Zerrab'ı da tutuklayan savcı Preet Bharara'yı anlatan Billions dizileri ile yıldızı parlayan Asia Kate Dillon filmde bir yüksek şura yargıcını canlandırıyor.

Filmde John Wick, iki sebepten dolayı kaçaktır: 14 milyon dolarlık açık bir kontrat ve Continental Hotel sınırları içinde Yüksek Şura üyesi ve açık kontratı açan kişiyi öldürmek!

Bu koşullar altında John çoktan infaz edilmelidir. Fakat Continental’in yöneticisi Winston ona kaçıp kaybolması için bir saat zaman vermiştir. Continental üyeliği kaldırılır. Her türlü 'hizmeti' alması yasaklanır. Diğer üyelerle iletişimi kesilir.

Senaryosu Derek Kolstad tarafından yazılan ve Chad Stahelsk tarafından yönetilen John Wick 3, 17 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.