İzmir’de polis trans kadını öldürdü!

İzmir’de polis trans kadını öldürdü!

İzmir Konak’ta polis, trans kadın Hande Şeker’i öldürdü. Polis 2 kişiyi de yaraladı.

İzmir’in Alsancak ilçesinde trans kadın polis tarafından öldürüldü. Trans kadın Hande Şeker ve arkadaşı Y.A.’nın evine gelen A.T.K. ile aralarında tartışma çıktı.

Bu sırada sokakta bekleyen ve A.T.K.’nin arkadaşı olduğu öğrenilen polis A.D., yukarı çıktı. Tartışmaya dahil olan polis A.D. tabancasını çıkartarak peş peşe ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Hande Şeker ile arkadaşı Y.A. yaralandı. Saldırgan A.T.K. de yerden seken kurşunla ayağından yaralandı.

Apartmandakilerin ihbarı üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ancak Hande Şeker olay yerinde hayatını kaybetti. Kolundan yaralanan Y.A. ambulansla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırganlardan A.T.K. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis A.D. ile A.T.K. gözaltına alındı. Sağlık durumu iyi olan Y.A.’nın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi. Hande Şeker’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.