İşte o dehşet olayın yeni görüntüleri

İşte o dehşet olayın yeni görüntüleri

Cizre'deki Newroz kutlamalarına müdahalenin ardından BDP ilçe binasına polisin düzenlediği saldırının görüntüleri internette paylaşıldı.

CİZRE - 20 Mart'ta Cizre'deki Newroz kutlamalarına müdahalenin ardından polisin Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe binasına saldırısının görüntüleri internette paylaşıldı.

haberingoruntuleri.gif

Görüntülerde polisin binanın önüne geldiğinde uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtığı, daha sonra Akrep tipi bir araçla binanın kapısının kırıldığı ve polislerin bu kez binaya doğru ateş açtığı görülüyor. Bu arada içeri giren polisler, aralarında çocuklar ve kadınların da bulunduğu bazı vatandaşları sürükleyerek, döverek dışarı çıkarıyor ve bekleyen bir polis aracına bindiriyor.

Bu arada, yayınlanan videonun sayfasına "Youtube kullanıcılarından gelen şikayetler üzerine" bir uyarının ardından Youtube üye bilgileriyle girilebiliyor. İMC

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum