İstanbul'da Yüksekova uçağının yolcu bagajları böyle fırlatıldı: 20 kişinin valizi kırıldı

İstanbul Havalimanı'nda bagaj yükleme esnasında personelin bagajları sert bir şekilde yüklediği anları yolcular böyle kaydetti.

İstanbul Havalimanı'nda bu sabah 08.30 saatlerinde Yüksekova'ya gelmek üzere Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçağa binen yolcular uçağın penceresinden bagajlarının nasıl fırlatıldığını görünce duruma tepki gösterdi.

Bagaj yükleme esnasında personelin bagajları sert bir şekilde yüklediği anları kaydeden yolcular görüntüleri Yüksekova Haber ile paylaştı.

"Yaklaşık 20 kişinin valizi kırıldı"

Bagajları yükleyen personellerin dikkatsiz, özensiz ve agresif tavrı dikkatlerden kaçmadı. Bagaj mağdurlarından Ali Özer isimli yurttaş, personellerin valizleri biraz daha özenli yüklemeleri gerektiğini belirterek, "Resmen çöp gibi fırlatıyorlar valizleri. Biraz daha işlerini titiz yapmalarını istiyoruz. Yazıktır, günahtır. Bu yaptıkları davranış yüzünden valizlerimiz kırıldı ve yenisini de alamadık. Bugün yaklaşık 20 kişinin valizi böyle kırıldı. Bana bir numara verdiler görüşmem için ama numara yanlış çıktı" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum