İstanbul’da bıçaklı saldırıya uğrayan Aydın Karay Yüksekova’da toprağa verildi

İstanbul’da bıçaklı saldırıya uğrayan Aydın Karay Yüksekova’da toprağa verildi

İstanbul'da çalıştığı markette alkollü olduğu öne sürülen Yusuf Ceyhun Türkgenç'in bıçaklı saldırısında ölen Aydın Karay'ın (28) cenazesi, memleketi Yüksekova’da toprağa verildi.

Olay, 1 Eylül akşam saatlerinde İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi.

İddiaya göre; alkollü olduğu öne sürülen Yusuf Ceyhun Türkgenç, alışveriş yapmak için bir markete girdi. Burada market çalışanları ile tartışan Türkgenç, bir çalışana 'Sen bekle, ben geliyorum' dedikten sonra dışarı çıktı. Türkgenç, bir süre sonra elinde bıçakla yeniden markete geldi. Türkgenç, tartıştığı çalışanın üzerine doğru yürürken, araya aynı markette çalışan Aydın Karay girdi. Türkgenç, bu kez de tartıştığı çalışanı bırakıp, araya girmek isteyen Karay'ın üstüne yürüyerek karnından ve bacağından bıçakladı. Ağır yaralanan Karay, kaldırıldığı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu'ndan geçen yıl mezun olan Karay'ın cenazesi, bugün memleketi Hakkari'nin Yüksekova ilçesine getirilip, aile mezarlığında toprağa verildi.

aec8b02a-066a-47a4-97e7-a0162379ad62.jpeg

Cenazede konuşan Karay'ın amcası avukat Yılmaz Karay, "Yaşasaydı belki benim gibi hukukçu olacaktı. İşsiz olduğu için 3 ay önce İstanbul'a gitmiş ve bir markette çalışmaya başlamıştı. Olay menfur bir saldırı mı yoksa kasıtlı olarak yapılan bir şey mi ? Bunun soruşturması devam ediyor. Duyumlar değil, deliller üzerine hareket ederiz. Lakin iddia edilen bazı şeyler vardır. Fail, saldırıyı Diyarbakırlı birine yapmıştır. Yeğenim, Diyarbakırlı arkadaşını korumaya çalışırken ölümcül bıçak darbeleriyle yaralanmıştır. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatının kaybetmiştir. Hukukçular olarak bu olayın takipçileri olacağız" dedi.

1663fd2f-4952-486f-8491-ae824cee9779.jpeg

11c13e86-25ea-498f-b2b1-36120edaf1e2.jpeg

a127effa-db58-4124-a726-52402eee0773.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum