İstanbul Newroz’u için başvuru yapıldı

İstanbul Newroz’u için başvuru yapıldı

Yenikapı Meydanı’nda 20 Mart’ta gerçekleştirilecek Newroz kutlamalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Newroz Tertip Komitesi Sözcüsü Murat Kalmaz, hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Newroz Tertip Komitesi, İstanbul’da 20 Mart’ta Yenikapı Meydanı’nda gerçekleştirecek Newroz kutlamaları için hazırlıkların tamamlandığını ve çalışmaların başladığını açıkladı.

Newroz Tertip Komitesi Sözcüsü ve Halkların Demokratik Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Murat Kalmaz, yaptıkları hazırlıklara ve gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. 20 Mart’ta Yenikapı Meydanı’nda saat 11:00’da gerçekleştirilecekleri Newroz kutlamasına katılmaya çağıran yapan Kalmaz, komitenin kuruluşu ile Yenikapı Meydanı’nda gerçekleştirilecek kutlamalar için İstanbul Valiliği’ne başvuruda bulunduklarını ancak şuana kadar bir cevap alamadıklarını söyledi.

Öte yandan teknik çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kalmaz, Newroz duyuruları için sosyal medya üzerinden çalışmalar yürüttüklerini, kentin ilçe ve sokaklarına asılmak üzere hazırlanan 600 adet pankart ile 500 bin adet el bildirisinin ilçe örgütlerine gönderildiğini ve kentin merkezi yerlerinde 150 adet billboarda çağrı reklamlarının asıldığını paylaştı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.