İsmet Ölmez: Kürt doğduk Kürt öleceğiz, Zap suyu kadar gözyaşlarımız aktı

AK Parti Hakkâri Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez, yüzlerce araçlık konvoy ile Hakkâri’ye gelerek partisinin seçim ofisin açılışını yaptı.

Van’dan Hakkari’ye gelen AK Parti Belediye Başkan adayı iş insanı İsmet Ölmez, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Parti yönetimi, STK Temsilcileri, il, ilçe, belde, köy ve mezralardan karşılamaya gelen yurttaşlar tarafından karşılandı.

Cumhuriyet caddesi üzerindeki seçim bürosu önünde bekleyen kitleyi selamlayan Ölmez, vatandaşlara seslendi. Hakkâri’de üniversiteye devam eden ve yeni kazanan tüm gençlere burs imkânı sağlayacağını belirten Ölmez, Hakkâri tarihinin en büyük hizmeti göreceğini söyledi.

whatsapp-image-2024-01-21-at-18-04-07.jpeg

Ölmez: Belediyecilik anlayışımda bir aşirete bağlılık yoktur

Kürt olduğu için konuşmasını da Kürtçe yapmak istediğini belirten Ölmez, "Aslımızı inkar edecek değiliz. Kürt doğduk Kürt öleceğiz. Sümbül dağı kadar dert ve sıkıntılarımız var. Zap suyu kadar gözyaşlarımız aktı. 13 Milyon Kürt ve Türk kız ve erkeği birbiriyle evli. Artık kimse bizi ayıramaz. Belediye kentin hizmetkârı olmalı. Bu yetkiyi bana verdiğiniz taktirde tüm bu sorunları gidereceğim. Tabi bunu sizin birlik ve beraberliğinizin yanında birde desteğinizle yapabilirim. Benim belediyecilik anlayışımda bir aşirete bağlılık yoktur. Ben Hakkâri halkının hizmetkârıyım" dedi.

whatsapp-image-2024-01-21-at-18-03-46-2.jpeg

Tüm üniversite öğrencilerine burs sağlayıp Mir Kalesini halkın hizmetine açacağız

Hakkari halkının kendisine yetki vermesi durumunda daha büyük projelerle kentte işsiz genç bırakmamayı hedeflediğini ifade eden Ölmez şöyle devam etti:

"Şehri yeniden dizayn edeceğim. Şuan üniversite öğrencisi olan ve üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm Hakkarili öğrencilere burs imkanı sağlayacağım. Doğalgazın ulaşmadığı evlere bu hizmeti götüreceğiz. 12 Eylül’den beri güvenlik güçlerinin kontrolünde olan Mir Kalesi'ni halkın hizmetine açacağız ve bunun sözü de bize verildi. Bu yetkiyi bize verdiğiniz takdirde sizlerin başına reis değil hizmetkâr olacağımı söylemek isterim. Tekrardan beni karşılayarak onure eden halkıma teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından Ak Parti seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-01-21-at-18-03-45.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum