İskenderun Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım kısmı çöktü

İskenderun Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım kısmı çöktü

Türkiye'yi sarsan depremin ardından altyapı tesisleri de hasar gördü. Hatay'da kullanılamaz hâle gelen havalimanı ile birlikte 'eski devlet hastanesi' olarak bilinen binanın yoğun bakım kısmı çöktü. Enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor.

Maraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7.4 büyüklüğünde deprem Antep, Sivas, Hatay, Urfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. En büyüğü 6.6 olmak üzere 60'ı aşkın artçı deprem kaydedilirken, pek çok altyapı tesisi de hasar gördü. Hatay'da havalimanının depremde kullanılamaz hâle gelmesinin ardından, bölgedeki hastanelerin de depremde hasar gördüğü belirtildi.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde Hatay'da bulunan İskenderun Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım kısmının çöktüğü görüldü. Eski devlet hastanesi olarak bilinen binanın çöken kısmında hemşirelerin ve hastaların enkaz altında olduğuna yönelik bilgiler geçiliyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.