İş İnsanı Sabri Özel fark yaratmaya devam ediyor: Şemdinli'deki derelerden tonlarca çöp çıkarıldı

Sabri Baran Özel Eğitim ve Doğayı Koruma Derneği'nin Şemdinli Belediyesi ile birlikte başlattığı “Çocuklarımıza Daha Yaşanabilir Bir Şemdinli Bırakmak İçin Kirletme, Temizle” projesi kapsamında ilçede temizlik seferberliği başlatıldı.

Düzenlenen kampanyaya Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Sabri Baran Özel Derneği Onursal Başkanı İş İnsanı Sabri Özel, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kampanya Altınsu (Şapatan) Köyünde bulunan Altınsu deresinde başlatıldı.

sabri-ozel-semdinli.jpeg

Özel: Asıl görevimi bugün yaptığıma inanıyorum

Şemdinli için birçok benzer proje düşündüklerini belirten İş İnsanı Sabri Özel, “Ben asıl görevimi bugün yaptığıma inanıyorum. Gelecek nesillere daha temiz, daha yaşanabilir bir Şemdinli bırakmak istiyoruz. Bu farkındalığı ilk olarak Altınsu köyünde başlatıyoruz ve tüm Şemdinli’ye örnek olarak uygulanmasını istiyoruz. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, doğamız için bunu yapmamız gerekiyordu. Bugün dernek üyelerimizle başlattığımız temizlik kampanyasına Şemdinli halkı da destek verdi. Kampanyamıza özellikle belediye başkanımız kendileri de katılarak destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olmasını temenni ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2022-10-16-at-23-32-58-2.jpeg

Saklı: Şu ana kadar dereden 15 ton çöp çıkardık

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı da İş İnsanı Sabri Özel'e teşekkür ederek, "Kampanyaya halkımızla beraber destek verdik. Temizlik çalışmalarımız Altınsu Dersinde başlayıp Dereboyu deresine kadar devam etti. Şu ana kadar dereden 15 ton çöp çıkardık. Doğa eninde sonunda bunun intikamını bizden alır. O intikam hırsına girmeden biz tedbirimizi alalım derelerimizi, caddelerimizi ve sokaklarımızı ter temiz tutalım. Kampanyaya katılan herkse teşekkür ederim" diye konuştu.

whatsapp-image-2022-10-16-at-23-32-56.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum