İrfan Sarı: Yine kazanacağız, yeniden kazanacağız!

İrfan Sarı: Yine kazanacağız, yeniden kazanacağız!

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, "Mücadelemiz, tutsaklıkla sonlanamayacak kadar güçlüdür. Yine kazanacağız yeniden kazanacağız" dedi.

Yüksekova Haber Portalı

15 Ekim'de evine yapılan operasyonla tutuklanan ve yerine kayyım atanan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı'nın mesajları, twitter hesabından paylaşıldı.

Dün ailesi ile görüşen Sarı'nın ailesinden alınan bilgiye göre sağlık durumunun yerinde olduğu ve aynı şekilde tutuklanan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Cihan Karaman ile aynı koğuşta kaldığı öğrenildi.

Sarı'nın görüşmede ilettiği mesajlar, kendi twitter hesabından paylaşıldı.

Sarı'nın mesajları şöyle:

"Bugün eşim, oğlum ve kardeşlerimle gönderdiğiniz selam ve dayanışma dileklerinizi aldık. Cihan Başkan ve buradaki diğer arkadaşlarla moralli ve dirençliyiz. Hepinizi özlemle selamlıyoruz.

Halkımızın iradesiyiz, kapılarımız kırılırcasına çalındı, kafamıza silah doğrultuldu, ters kelepçe ile gözaltına alındık ve hukuksuz tutuklandık. Halkımızın arasında, halkımızın hizmetinde, görevimizin başındayız.Bugüne kadar yılmadık, bugünden sonra da yılmayacağız. Mücadelemiz, tutsaklıkla sonlanamayacak kadar güçlüdür. Yine kazanacağız yeniden kazanacağız."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum