İranlı yönetmen Mehrjoui ve oyuncu Mohammadifar öldürüldü

İranlı yönetmen Mehrjoui ve oyuncu Mohammadifar öldürüldü

İranlı yönetmen Dariush Mehrjoui ve oyuncu Vahideh Mohammadifar, Karaj’daki evlerinde işkence ile katledildi.

İranlı yönetmen Dariush Mehrjoui ve oyuncu Vahideh Mohammadifar yaşadıkları evde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce katledildi. 

14 Ekim Cumartesi akşamı komşularının ihbarı üzerine yönetmen Dariush Mehrjoui ve oyuncu olan eşi Vahideh Mohammadifar’ın yaşadığı adrese giden polis çiftin işkence ile katledilmiş cenazeleri ile karşılaştı. 

Katliama ilişkin açıklama yapan İran polisi “Bu olay, bilinmeyen bir kişi veya kişiler tarafından bilinmeyen bir nedenle meydana geldi ve cinayetin nedeni hala bilinmiyor. Kanıtlar, bu cinayetin, soğuk silahların boyun ve vücut kısımlarında neden olduğu yaralanmalar sonucu işlendiğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Yönetmenin dünyaca ünlü filmleri ise şöyle: İnek, Mina Çemberi, Kiracılar, Hamun, Leyla, Armut Ağacı, Sentur Çalan, Laminur. Oyuncu Vahideh Mohammadifar da bilinen birçok filmde yer aldı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.