İpekyolu üzerindeki 1120. Sokak’ta parke taşı çalışması başladı

İpekyolu üzerindeki 1120. Sokak’ta parke taşı çalışması başladı

Yüksekova Belediyesi, İpekyolu üzerindeki Halk Bankası ile 1120. Sokak arasında bulunan bölgede parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde belediye ekipleri, kent merkezinde ulaşımı rahatlatmak ve çevre düzenini iyileştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yüksekova Belediyesi Fen İşleri ve İmar İşleri müdürlükleri tarafından İpekyolu üzerindeki Halk Bankası ile 1120. Sokak arasında parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

whatsapp-image-2025-10-30-at-12-37-33-1.jpeg

Çalışmalar öncesinde bölgede zemin düzenleme işlemleri tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde VEDAŞ tarafından elektrik direklerinin yer altına alınmasının ardından belediye ekipleri, sokakta parke taşı uygulamasına geçti.

whatsapp-image-2025-10-30-at-12-37-33-3.jpeg

İpekyolu üzerinde iş yeri bulunan Uğur Pekşen, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Burada zemin çalışması yapıldıktan sonra parke taşı döşeme işlemi başladı. Daha önce toz, toprak ve çamurdan büyük sıkıntılar yaşıyorduk. VEDAŞ’ın çalışması tamamlandıktan sonra belediyeye müracaat ettik ve kısa sürede sonuç aldık. Şu anda sokakta parke taşı döşeniyor. Yüksekova Belediyesine bu hizmetleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2025-10-30-at-12-37-32.jpeg

Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yolun yeniden vatandaşların kullanımına açılacağını bildirdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.