İntihar ettiği iddia edilen annenin son sözü: Oğlum size emanet onlara vermeyin

İntihar ettiği iddia edilen annenin son sözü: Oğlum size emanet onlara vermeyin

Kocası hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Çiller Bahadır Orhan, dün gece Mersin şehir merkezinde araç çarpması sonucu hayatını kaybetti. İntihar şüphesi üzerinde durulurken aile olayın araştırılmasını istiyor.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Mersin'de yaşandı. Toroslar ilçesinde yaşayan 1 çocuk annesi Çiller Bahadır Orhan (23), Çarşı Sahil yolunda plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Orhan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Orhan'ın kız kardeşi Çiğdem Bahadır, kazadan önce kardeşinin kendisini aradığını belirterek, "Kardeşimle bayram için köyümüze dönmeye hazırlanıyorduk, şimdi cenazesini götürüyorum. Olaydan hemen önce beni aradı ve “Ben kendimi bir binadan atacağım Çiğdem hakkını helal et oğlumu da sakın onlara vermeyin” dedi. Polisin haber vermesi üzerine hastaneye gittik. Eşiyle tartışmışlardı ve eşi hakkında uzaklaştırma kararı verilmişti. Ancak buna rağmen eşi çocuğu almak için baskı yapıyordu" dedi.

Alınan bilgiye göre Orhan, uzaklaştırma kararı sonrası memleketi Şemdinli’ye dönmek üzere Mersin'de yaşayan kız kardeşinin evine yerleşmişti.

Çiller Bahadır Orhan'ın cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Şemdinli'de toprağa verilmek üzere yola çıkarıldı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum