Instagram yeni özelliğini duyurdu!

Instagram yeni özelliğini duyurdu!

Instagram yeni özelliğini duyurdu! Bugünden itibaren başlıyor..

 

Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, yorum atabilmeyi hızlandıran bir yeniliğini duyurdu.

 

Yeni gelen kısayol çubuğu ile birlikte kullanıcılar en çok kullandığı emojileri sıralayabiliyor ve hemen göndermenize olanak tanıyor.

 

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, aylardır test sürecinde olan yeni özelliğini kullanıcılara tanıttı.

 

Eğer gönderilere ifade eklemeden yorum yapamıyorsanız, yeni eklenen kısayol sayesinde en çok kullandığınız emojileri hızlı ve pratik bir şekilde yorumunuza ekleyebileceksiniz. Hatta yorum yazmaya bile gerek olmadan direk belli bir emojiyi gönderebilirsiniz.

 

Android ve iOS kullanıcıları için hizmete sunulan özelliği kullanabilmek için bir paylaşım için `yorum ekle` kısmının üzerinde olan yeni emoji kısayol çubuğundaki herhangi bir ifadeye tıklamak yeterli olacaktır.

 

Bu kısayol çubuğu, herkes için farklılık gösteriyor be en çok kullandığınız emojileri sıralıyor.

 

Yeniliği kullanabilmek için Instagram uygulamasının en son sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

Emojileri sık kullananların epey işine yarayacak olan yeni kısayol, ayrıca yorum atarken kullanıcıları zaman kaybından kurtaracak. 

(Habertürk)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum