İnşaat sektörü FE-HA İnşaat'ın iftar yemeğinde bir araya geldi

İnşaat sektörü FE-HA İnşaat'ın iftar yemeğinde bir araya geldi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren FE-HA İnşaat firması, ilçede bulunan inşaat sektörü emekçileri ve esnafları için düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İpekyolu Caddesi üzerindeki Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen etkinlik, hem birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi hem de sektördeki işbirliğini artırdı.

FE-HA İnşaat firmasının Sahibi Cevdet Gündüz, yemeğin ardından Yüksekova Haber'e yaptığı açıklamada, ilçede inşaat sektörünün hareketlenmeye başladığına dikkat çekti. Gündüz, "Havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sektöründe faaliyetler hız kazanıyor. Bu sebeple, inşaat ustaları ve esnaflarımızla bir araya gelerek önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri değerlendirmek istedik" dedi.

fehha2.jpeg

"İşbirliğini güçlendirmek adına bir araya gelmek büyük önem taşıyor"

Yemeğe katılan inşaat sektörü emekçileri ve esnafların, davetlerini memnuniyetle kabul ederek etkinliğe katıldığını ifade eden Gündüz, "İlçemizdeki inşaat sektörünün yanı sıra esnaflarımız da bu sektörün önemli bir parçasını oluşturuyor. Bu nedenle, işbirliğini güçlendirmek adına bir araya gelmek büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.

fehha3.jpeg

FE-HA İnşaat'ın düzenlediği iftar yemeği, inşaat sektörü emekçileri ve esnaflarının gelecek döneme ilişkin beklentilerini ve işbirliği olanaklarını değerlendirdiği verimli bir platform oldu. Bu tür etkinliklerin sektördeki dayanışmayı güçlendirmesi ve işbirliğini artırması bekleniyor.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum