İngiltere Kraliçesi Elizabeth Covid-19'a yakalandı

İngiltere Kraliçesi Elizabeth Covid-19'a yakalandı

İngiltere Kraliçesi Elizabeth Covid-19'a yakalandığı açıklandı. 95 yaşındaki kraliçenin testinin bugün pozitif çıktığı belirtildi.

95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi Elizabeth Covid-19'a yakalandığı açıklandı. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kraliçe Elizabeth'in soğuk algınlığı hafif semptomlar gösterdiği ve bugün yapılan testin pozitif çıktığı belirtildi.

Kraliçe Elizabeth'in Windsor'da doktor gözetiminde kalacağı ve önümüzdeki hafta bazı görevlerini buradan yerine getirmeye devam etmeyi planladığı bilgisi verildi.

İngiltere tahtının birinci sıradaki varisi olan 73 yaşındaki Prens Charles'ın 10 Şubat gününde ikinci defa korona virüsüne yakalandığı açıklanmıştı. Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla'nın da testi 14 Şubat günü pozitif çıkmıştı. Reuters'a konuşan bir saray kaynağı ise Charles'ın hastalandığı anlaşılmadan birkaç gün önce annesiyle biraraya geldiğini söylemişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.