İnce'den Uğur'a tepki: İspatlamazsan alçaksın

İnce'den Uğur'a tepki: İspatlamazsan alçaksın

Muharrem İnce, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un seçim günüyle ilgili iddialarına tepki gösterdi. İnce, Uğur'a iddialarını ispatlama çağrısı yaptı.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un seçim günüyle ilgili yazısına tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan İnce, “Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu seçim gecesi ile ilgili yazdıklarını ispatlamazsan alçaksın, namussuzsun, şerefsizsin! Senin gibi alçaklar köşelerinden böyle yalanlarla havladıkça mücadele azmim artacaktır” ifadelerini kullandı.

Fuat Uğur, 30 Haziran’da yayımlanan yazısında İnce’nin açıklama yapmak istediğini fakat ekibi tarafından engellendiğini iddia etmişti. Uğur, yazısında “Evet, kaçırılma hikâyesi doğru ama bu şekilde. Yani Muharrem İnce kendi ekibi tarafından kaçırıldı.Muharrem İnce kaçırılmış, konuşması engellenmiş ve susturulmuştu. Kendi ekibi tarafından. Zaten konuşacaktı ama ertesi gün uyanması ve damarlarında dolaşan alkolden arınması gerekecekti” ifadelerine yer vermişti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.