İnce'den Erdoğan'a çağrı: Elinde belge varsa çık açıkla

İnce'den Erdoğan'a çağrı: Elinde belge varsa çık açıkla

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İnce 'belge varsa açıkla' dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “CHP bölücü terör örgütünün gündemindeki partiyi barajın üstüne taşımak için kendisine oy verenlerin bir kısmını oraya yönlendirdi.” açıklamalarına cevap verdi.

İnce Erdoğan’a çağrıda bulunarak, “Sayın Erdoğan; CHP ve terör örgütleri arasında utanmadan bağlantı kuruyorsun. Elinde bilgi/belge varsa çık açıkla” açıklaması yaptı.

İnce, şu ifadeleri kullandı; “Sayın Erdoğan; CHP ve terör örgütleri arasında utanmadan bağlantı kuruyorsun. Devleti sen yönetiyorsun, istihbarat, güvenlik, devletin tüm kurumları senin elinde. Elinde bilgi/belge varsa çık açıkla. Yoksa tarihin en büyük yalancısı ve iftiracısı olursun.”

AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, “lkesini, milletini, Cumhuriyetini, devletini seven her CHP’liyi, bu utanç için partisinin yönetiminden hesap sormaya davet ediyoruz. CHP bu hesaplaşmayı kendi içinde yapmazsa bölücü örgütle arasındaki bağ taktik olmaktan çıkıp asla dönüşecektir. Böyle bir durumda CHP’nin varlığının anlamı kalmayacaktır. ” açıklaması yapmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.