İnanır ödül töreninde konuştu: Büyük barışı mutlaka sağlayacağız

İnanır ödül töreninde konuştu: Büyük barışı mutlaka sağlayacağız

30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde “Sinemanın Yüzü” ödülü alan Kadir İnanır, “Büyük barışı mutlaka sağlayacağız. İşte o zaman koca ülkeyi festival alanına çevireceğiz" dedi.

30. Adana Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. "Sinemanın Yüzü" ödülleri, Yeşilçam Sineması'nın oyuncuları Kadir İnanır ve Türkan Şoray'a verildi.

Ödülünü, 76'ıncı Cannes Film Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” kazanan Merve Dizdar'ın elinden alan İnanır, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. İnanır, "2013'ten beri benim ağzımdan barıştan başka hiçbir şey çıkmadı. Ellerimizi birleştireceğiz, kalplerimizi kucaklaştıracağız ve büyük barışı mutlaka sağlayacağız. İşte o zaman bu dünyanın en güzel ülkesi ve burada yaşayan milyonlarca insan koca ülkeyi festival alanına çevirecek. Hep bir ağızdan coşkuyla bağıracak: Yaşasın tam bağımsız Türkiye" dedi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.