İmamoğlu ve Yavaş: Sürekli çıkıştayız, Kılıçdaroğlu önde

İmamoğlu ve Yavaş: Sürekli çıkıştayız, Kılıçdaroğlu önde

İkinci kez kameraların karşısına çıkan Ekrem İmamoğlu, “Biz sürekli bir çıkış trendi içindeyiz, rakibimiz iniş trendi içinde” derken, Mansur Yavaş ise, Kılıçdaroğlu’nun oy oranının yüzde 47.42’de, Erdoğan’ın yüzde 46.80’de olduğunu aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı adına ikinci kez kameraların karşısına çıktı. 

İmamoğlu, 31 Mart seçiminin benzerini yaşadıklarını söyleyerek, “Moralinizi bozmayın. Şu an elimizdeki veriler hükümet ciddi düşüşte. Bu net. Bu saatten sonra tüm kurumların sağlıklı verileri paylaşmaya davet ediyoruz. Kimsenin milletimizi aldatmaya hakkı yoktur. Manipüle etmeye kimsenin hakkı yoktur. Seyri önde takip ediyoruz. Önde olduğumuz sandıklara yoğun bir itiraz var. Biz sürekli bir çıkış trendindeyiz, rakibimiz iniş trendi içindedir. Sonuçlar sonuçlanmadan görev alan vatandaşlarımız sandıklarını terk etmemelidir. Her şey güzel olacak” dedi. 

Mansur Yavaş, ellerindeki verileri açıkladı. Yavaş, Kılıçdaroğlu’nun oy oranının yüzde 47.42’de, Erdoğan’ın yüzde 46.80’de olduğunu aktardı. Yavaş, İstanbul, Ankara ve İzmir’de önde olduklarını söyledi. 

Ayrıntılar geliyor...

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.