İmamoğlu: Hangi faturada indirim gerektiğine millet karar versin

İmamoğlu: Hangi faturada indirim gerektiğine millet karar versin

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyelerde en az KDV oranında su indirimi yapılacağını açıklamasıyla ilgili, "Hangi faturada indirim gerektiğine millet karar versin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Belediyeler su tarifelerinde en az KDV kadar indirim, şartları uygun olanlar daha fazla indirim yapsın. Vatandaşımıza su parasında İstanbul yüzde 25'in üzerinde zam talebiyle geldi. Ağırlık bizde olduğu için bunların zam talebine evet demediler" sözlerini değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Suda KDV indirimi yüzde 7 oranında yapıldı ancak Büyükşehir Belediyelerinin su temin maliyeti 1 yılda yüzde 100’den fazla arttı" diyen İmamoğlu, "Elektrik, doğalgaz ve su faturalarınızı yan yana koyun, hangi faturada indirim gerekiyor milletimiz karar versin" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.