İmamoğlu, Erdoğan'dan iki şey istedi

İmamoğlu, Erdoğan'dan iki şey istedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir görüşme yaşandığı ve İmamoğlu'nun iki talepte bulunduğu iddia edildi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Erdoğan arasında Topbaş’ın cenazesinde bir görüşme yaşandığını açıkladı. Küçükkaya, “İmamoğlu, Erdoğan’dan iki talepte bulunmuş” dedi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın cenazesinde Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu İmamoğlu’nun, kendisine anlattığını belirten Küçükkaya’ya göre, Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’dan 2 talepte bulundu. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, “Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz” dedi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.