İmamoğlu Elazığ'da: Toplumdan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez

İmamoğlu Elazığ'da: Toplumdan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez

Elazığ'da İBB tarafından yapılan lisenin inşaatında konuşan Ekrem İmamoğlu, "İnsanlardan beslenirsiniz, doğruları onlardan görürsünüz. Toplumdan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da İBB tarafından 2022 Eylül'ünde temeli atılan Gazi Mesleki ve Teknik Lisesi inşaatını gezdi.

İmamoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Bugün Türkiye'nin en büyük sıkıntı çektiği alanlardan birisi, ekonomik sıkıntının etkilediği taahhüt sektörü. Hem eleman tedariği çok zor deprem bölgesindeki yoğun inşaat sebebiyle. Ona rağmen arkadaşlarım çok güzel bir iş başardılar. İnşaatı neredeyse yüzde 50 seviyesine getirdiler. Önümüzdeki yaz hazırlanarak Elazığ'ımıza pırıl pırıl bir lise hizmete alınacak. İstanbul halkının Elazığ'ın yaşadığı depremden sonra kente çok güzel bir hediyesi olacak. Gurur duyuyoruz.

'İNANÇ MERKEZLERİNİ ZİYARET EDECEĞİZ'

"Tunceli'ye çok geldik ama hep protokol gezisiydi" diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

"Bugün fark ettiyseniz eşimle biraz sportif giyindik. Biraz turistik, biraz da Tunceli'yi daha iyi tanımak, birkaç ilçesini görmek, inanç merkezlerini ziyaret etmek planımız var. Tüm ülkemizi iyi öğrenmek ve insanlarımızın hangi duygularına nasıl hizmet edilmesi konusunda da deneyimleniyoruz. 1 hafta, 10 gün sonra da Hacıbektaş'ta olacağım"

'PLANLAMA YAPSAYDIK GENEL BAŞKANIMIZLA GEZERDİK'

İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili gelen bir soruya ise, "Öyle bir planlama yapmadık. Yapsaydık zevkle Genel Başkanımızla gelir, gezerdik. Genel Başkanımızın doğum yeri Nazımiye'ye de uğrayacağım. Orada da çok değerli bir konuk evi bitirmiştik. Oradan sevgilerimizi, saygılarımızı Genel Başkanımızla paylaşacağız" yanıtını verdi.

'TOPLUMDAN UZAK OLAN, BAŞARI ELDE EDEMEZ'

"Biz sahadan hiç çıkmadık, her daim sahadayız" diyen İmamoğlu, sözlerini, "14 yıldır sahada olmadığım saniye yok. Vatandaşın arasında olmazsam huzursuz olurum. İnsanlardan beslenirsiniz, doğruları onlardan görürsünüz, eleştirileri onlardan alırsınız, dertleşirsiniz, yüzleşirsiniz ve kendinizi yenilersiniz. Toplumdan uzak olan hiç kimse başarı elde edemez" diyerek tamamladı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.