Erdoğan: İl ziyaretleriyle yol haritamızı belirliyoruz

Erdoğan: İl ziyaretleriyle yol haritamızı belirliyoruz

İl ziyaretlerine yeniden hız verdiklerini belirten Erdoğan "Bu toplantılarla yol haritamızı belirliyoruz. 2023'le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, vereceğimiz mücadeleye bağlıdır" dedi.

 AK Parti'nin 'ortak akla' önem vermesi sayesinde siyasete yön vermeye devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Elbette eleştirilerimizi yapacağız. Ama çalışmaları sürdürürken kenetlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen kapısı çalınmadık hane bırakmamak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

KATKILARINIZI İSTİYORUZ: Sizlerle buluştuğumuz gibi Kuzey Kıbrıslı kardeşlerimizle de buluşacağız. Yeniden hız verdiğimiz il ziyaretlerinde milletle hasret gidermenin yanı sıra teşkilatla bir araya gelmeye de özen gösteriyoruz. Partimizdeki istişare kültürünü her seviyede ihya etmeye çalışıyoruz. Biz il, ilçe, mahalle teşkilatı, genel merkezi ile bir vücudun azaları gibiyiz.  Sahadaki uç beylerimiz olan teşkilat mensuplarımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz. 2023'e giden süreçte yine sizlerin katkılarını almak istiyoruz. Bu toplantılar vasıtasıyla teşkilatımızın fotoğrafını çekiyor, yol haritamızı belirliyoruz.

KENDİNİ GÜNCELLEYEBİLEN YEGANE SİYASİ HAREKET AK PARTİ: AK Parti'nin alameti farikası ortak akla önem vermesidir. Bu özelliğinden dolayı AK Parti kendisini sürekli yenilemiştir. AK Parti Türk siyasetine halen yön veriyorsa, 84 milyonun umudu olmaya devam ediyorsa sebebi istişareye açık olmasıdır. AK Parti'nin hızını kesmek için kurulan pek çok parti unutulmaya yüz tutmuşken biz mücadelemizi sürdürüyoruz. AK Parti kendini güncelleyebilmiş yegane siyasi harekettir.

GEDİK AÇMA GAYRETİ VAR: AK Parti kalesinde gedik açma gayretlerinin akamete uğraması, 2023'le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır. Elbette eleştirilerimizi yapacağız. Ama çalışmaları sürdürürken kenetlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen kapısı çalınmadık hane, gönlü kazanılmadık insan bırakmamak üzere mücadelemizi sürdürmektir. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.