İl Özel İdaresi ekipleri askeri üs bölgelerinin kapanan yollarını açıyor

İl Özel İdaresi ekipleri askeri üs bölgelerinin kapanan yollarını açıyor

Hakkari İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kapanan köy ve mezra yollarının açılmasının ardından ağırlığı askeri üs bölgelerinin yollarına verdi.

Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle Hakkari merkez ve ilçelerinde çok sayıda köy ve mezranın yolu kapanmıştı.

Kış mevsimi boyunca köy ve mezra yollarının açılması ile uğraşan Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı Yüksekova Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri kapanan köy ve mezra yollarını açtıktan sonra çalışmalarını üs bölgesi yollarına kaydırdı.

İl Özel İdaresi ekipleri günlerdir askeri üs bölgelerinin yollarını açmaya çalışıyor

Son olarak İran sınırında bulunan Esendere Beldesinin üs bölge yollarında çalışma yürüten karla mücadele ekiplerinin yanı sıra yağışların durması ve hava sıcaklığının artması ile birlikte Karayolları Yüksekova Şube Şefliği ve Yüksekova Belediyesi ekipleri de daha önce açtıkları yollarda ve mahallelerde yol genişletme onarım çalışmaları başlattı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.