İbrahim Kalın Soylu'yu savundu, muhalefete tepki gösterdi: Hazin bir durum

İbrahim Kalın Soylu'yu savundu, muhalefete tepki gösterdi: Hazin bir durum

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sedat Peker'in iddialarının hedefi olan İçişleri Bakanı Soylu'ya destek vererek muhalefete tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Süleyman Soylu'ya yönelik iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada muhalefet partilerini suçladı. 

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine polis koruması verdiğini ve hakkında açılan soruşturmayı haber verdiğini ileri sürdü. Soylu, muhalefet partisi liderlerinin isimlerini tek tek sıralayarak Sedat Peker'i cesaretlendirmekle suçladı. Sosyal medya hesabından Soylu'nun açıklamasını paylaşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın şu ifadeleri kullandı: 

"İçişleri bakanımız Süleyman Soylu meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar." 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.