Hyatt Regency’de renkli Yüksekova düğünü

Hyatt Regency’de renkli Yüksekova düğünü

Yüksekovalı iş insanı Cenk Çetin, Ghorbani Ailesine mensup olan ve aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliğinde doktora yapan Leila Ghorbani ile hayatlarını birleştirdi.

İstanbul Ataköy’deki Hyatt Regency Hotel’de yapılan düğüne; Yüksekovalı gazeteci yazar Çetiner Çetin, Kapalı Çarşı Esnafları, Yüksekova, Esendere, İran, Irak’tan gelen misafirler, gelin damadın yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne katılan davetliler, nikah merasimin ardından sahne alan sanatçı Azad Kazak ve Jader Sodager’in seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde doyasıya halay çekti. İstanbul’da Yüksekovalıları bir araya toplayan düğünde davetliler gece boyunca halay çekerek eğlendiler.

Düğünün ardından konuşma yapan düğünün sağdıcı Avukat Zekeriya Kotan, “Cenk ve Leila kardeşlerimizin bu mutlu günlerine şahit olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dostlarımıza, yakınlarımıza katılan ve emeği geçen herkese şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunarım” dedi.

Yüksekovalı Gazeteci ve Habertürk Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin ise aile adına yaptığı konuşmada  “Amcamın oğlu Cenk Çetin’nin düğününe katılan başta Yüksekova, Esendere, İran, Irak olmak üzere çevre il ve ilçelerden, İstanbul’dan gelen tüm misafilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bu anlamlı gecede yalnız bırakmayan dostlarımıza akrabalarımızın yüreklerinin güzelliğini bu gece de içimizde hissettik. Cenk ile Leila ömür boyu mutlukları diliyorum” diye konuştu.

c1.gif

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

26.jpg

27.jpg28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

38.jpg

c1-001.gif

k1.gif

r1.gif

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum